Dr. Jekyll Goes Wild

Dr Jekyll goes wild

Spelupplevelse

Dr. Jekyll Goes Wild är en spelautomat som tar dig med på en skrämmande och spännande resa till Londons mörka gränder och hemliga laboratorier. Spelet har en atmosfär som påminner om en gotisk skräckfilm, med lämplig bakgrundsmusik och en skrämmande design. Symbolerna inkluderar Dr. Jekyll, Mr. Hyde, och olika föremål som är kopplade till historien, vilket ger en kuslig och mystisk atmosfär.

Spelregler och funktioner

Dr. Jekyll Goes Wild har fem hjul och tjugofem vinstlinjer. Spelet erbjuder ett antal spännande funktioner, inklusive wild-symboler som kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Dessutom finns det en ”Big Bet”-funktion som låter dig göra större satsningar för ökade vinstchanser.

Bonusfunktioner

Spelet har flera bonusfunktioner som kan ge dig stora vinster. En av de mest spännande är ”Hyde Spins”, där du kan få upp till 20 gratissnurr med extra wild-symboler och större chans att vinna stort. Det finns också en ”Potion Bonus” som kan utlösas om du får tre eller fler bonussymboler, där du kan välja flaskor för att avslöja kontantvinster.

Jackpottmöjligheter

Dr. Jekyll Goes Wild har ingen progressiv jackpott, men det finns ändå chans att vinna stora priser genom de olika bonusfunktionerna och wild-symbolerna. Om du har tur och utnyttjar de spännande funktionerna på rätt sätt, kan du kamma hem imponerande vinster.

Spela på mobilen

Om du vill spela Dr. Jekyll Goes Wild när som helst och var som helst är det möjligt eftersom spelet är kompatibelt med mobila enheter. Du kan njuta av skräck och spänning på språng, oavsett om du använder en smartphone eller en surfplatta.

Dr. Jekyll Goes Wild är en spelautomat som tar dig med på en skrämmande och spännande resa in i en värld av hemligheter och mysterier. Med sina spännande bonusfunktioner, chansen att vinna stora vinster och den skrämmande atmosfären är det ett spel som kan underhålla både skräckälskare och spelare som söker spänning. Prova lyckan och se om du kan hantera Dr. Jekylls hemligheter och gå vinnande ur striden!